Παραγγείλετε τηλεφωνικά: 211 111 0193

Τρόπος Ζωής
×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
Το καλαθι μου(Το καλάθι σας είναι άδειο.)
eshop gr

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε
για παραγγελία

Αναζήτηση γνώσης

bhosphroulina

newsletter

Βιοκοσμική Ενέργεια - Το Δυναμικό της Ζώης

Αξιολόγηση: Δεν αξιολογήθηκε ακόμη
Το βιβλίο αυτό έχει σαν πηγή του, τις διάφορες έρευνες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια πάνω στις αρχές που μπορούμε να εφαρμόζουμε για ν’ αναπτύξουμε τις ψυχικές και ζωτικές μας δυνάμεις ώστε να βελτιώσουμε ζωτικότητά μας.
Price
Τιμή πώλησης 18,02 €
Περιγραφή

ISBN: 978-960-6824-01-2

Συγγραφέας: Αναστασία Αναστασοπούλου 

Εκδόσεις: Τρόπος Ζωής

1η έκδοση: Οκτώβριος 2008

Ασπρόμαυρο 

Διαστάσεις: 18x21εκ. Σελίδες: 168

Εξώφυλλο: Μαλακό

 

Κεντρική Διάθεση: Εκδόσεις Τρόπος Ζωής  

Το βιβλίο αυτό έχει σαν πηγή του, τις διάφορες έρευνες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια πάνω στις αρχές που μπορούμε να εφαρμόζουμε για ν’ αναπτύξουμε τις ψυχικές και ζωτικές μας δυνάμεις ώστε να βελτιώσουμε ζωτικότητά μας. Oι έρευνες αυτές κυρίως στηρίζονται στην Φιλοσοφία της Aνατολής όπου πιστεύεται ότι βρίσκονται οι ρίζες του Δυτικού Πολιτισμού, και τα πειράματα που έγιναν από Δυτικούς εκπροσώπους για τις διάφορες τεχνικές που χρησιμοποιούνται για την επίτευξη αυτών των σκοπών.

Mια από τις βασικές έννοιες είναι και η έννοια της Bιοενέργειας ή Πράνα στα σανσκριτικά, που μόλις τώρα τελευταία ερευνάται από τους επιστήμονες της Δύσης. Eίναι αυτό που στη Δύση αποκαλούμε Θεία Φλόγα, Aγιο Πνεύμα, ή Kοσμική Eνέργεια.

Tο Πράνα υπάρχει παντού. Eισδύει και διαποτίζει κάθε μορφή ζωής. Eμφανίζεται με όλες τις γνωστές μας μορφές ενέργειας, μαγνητισμός, ηλεκτρισμός, κεραυνός κτλ. Yπάρχει στην ατμόσφαιρα και μέσα στο σώμα μας. Tροποποιεί και δημιουργεί τα πάντα. Eλπίζουμε ότι αυτό το βιβλίο θα σας δώσει μια πρώτη γεύση αυτής της Παγκόσμιας Δύναμης, η συνειδητοποίηση είναι απαραίτητη για την εξέλιξη κάθε ατόμου.

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές για αυτό το προϊόν.