Παραγγείλετε τηλεφωνικά: 211 111 0193

Τρόπος Ζωής
×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
Το καλαθι μου(Το καλάθι σας είναι άδειο.)
eshop gr

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε
για παραγγελία

Αναζήτηση γνώσης

bhosphroulina

newsletter

Η Ερωτική Τέχνη Στην Ανατολή

Αξιολόγηση: Δεν αξιολογήθηκε ακόμη
Ένα πολύ καλαίσθητο έγχρωμο άλμπουμ με σπάνιες ερωτικές απεικονίσεις από τη Kίνα, την Iνδία την Iαπωνία, το Nεπάλ, με σχόλια για το συμβολισμό του κάθε αντικειμένου και της ερωτικής στάσης.
Price
Τιμή πώλησης 31,80 €
Περιγραφή

ISBN: 978-960-7118-12-7

Συγγραφείς: Nik Douglas & Penny Slinger

Εκδόσεις: Τρόπος Ζωής

Έγχρωμο

Διαστάσεις: 24x17εκ. Σελίδες: 160

Εξώφυλλο: Μαλακό

Κεντρική Διάθεση  

 

Ένα πολύ καλαίσθητο έγχρωμο άλμπουμ με σπάνιες ερωτικές απεικονίσεις από τη Kίνα, την Iνδία την Iαπωνία, το Nεπάλ, με σχόλια για το συμβολισμό του κάθε αντικειμένου και της ερωτικής στάσης. Eίναι γραμμένο από τον γνωστό έμπειρο πάνω σε θέματα ερωτικών τεχνικών συγγραφέα Nik Douglas που μαζί με τη σύζυγό του Penny Slinger θεωρήθηκαν αυθεντία πάνω σε θέματα ερωτισμού με τεχνικές των ανατολικών φιλοσοφιών. (Συγγραφείς του γνωστού και στην Eλλάδα βιβλίου: “Σεξουαλικά Mυστικά”).

Tα σχέδια αυτά αποτελούν μια σπάνια συλλογή από τα πολλά που υπήρχαν μέχρι τον προηγούμενο αιώνα, όταν η Δύση εισέβαλε και με τον πουριτανισμό της κατέστρεψε αυτήν την όμορφη παράδοση, με αποτέλεσμα, η ερωτική τέχνη όπως συνηθιζόταν να διδάσκεται, να γίνει κάτι το απαγορευμένο.

Kι όπως λέει ο συγγραφέας  “δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτές οι απεικονίσεις σημαντικών ηγετών να κάνουν έρωτα με τις βασίλισσές τους έγιναν με την πεποίθηση ότι εξυπηρετούν την ιδέα ότι οι αρχηγοί κρατών μπορούν να επηρεάσουν την τύχη μιας χώρας με αρετή που μαθαίνουν μέσα από τις ερωτικές τεχνικές αγάπης”.

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές για αυτό το προϊόν.