Παραγγείλετε τηλεφωνικά: 211 111 0193

Τρόπος Ζωής
×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
Το καλαθι μου(Το καλάθι σας είναι άδειο.)
eshop gr

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε
για παραγγελία

Αναζήτηση γνώσης

bhosphroulina

newsletter
Facebook

Aνθοϊάματα Μπαχ

Τα ανθοϊάματα Μπαχ (Bach Flower Remedies) είναι μια εναλλακτική μέθοδος θεραπείας, την οποία ανακάλυψε ο Άγγλος γιατρός Edward Bach, στις αρχές του αιώνα. Φτιάχνονται από 38 διαφορετικά λουλούδια της Αγγλίας και είναι τελείως ακίνδυνα, χωρίς καμία παρενέργεια ή αλληλεπίδραση με άλλα φάρμακα ή ουσίες. Έτσι μπορεί να τα πάρει καθένας (ακόμα και μωρά και ζώα), αρκεί να βρει ποια από τα 38 ταιριάζουν στην δική του περίπτωση.

Τα ιάματα Μπαχ θεραπεύουν το νοητικό και συναισθηματικό μέρος του ατόμου και γι'αυτό κατόπιν μπορούν να θεραπεύσουν και το φυσικό σώμα, αφού η αιτία των περισσότερων ασθενειών βρίσκεται σ'εκείνα τα επίπεδα. Μπορεί για παράδειγμα κάποιος να έχει ελλείψεις στον οργανισμό του λόγω κακών διατροφικών ή άλλων συνηθειών. Τα ιάματα Μπαχ δεν θα προσθέσουν αυτό το στοιχείο που λείπει, αλλά θα βοηθήσουν το άτομο να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές στη ζωή του, ή τις απαραίτητες κινήσεις και επιλογές (π.χ. επιλογή ενός καλού γιατρού) τα οποία με τη σειρά τους θα φέρουν αποτέλεσμα στο φυσικό σώμα.

Τα ιάματα Μπαχ είναι ένας πολύ καλός τρόπος να φέρουμε φως και ελπίδα στη ζωή μας, είτε σε περίπτωση ασθένειας, είτε σε περίπτωση νοητικών και συναισθηματικών μπλοκαρισμάτων. Ξεμπλοκάροντας το νοητικο-συναισθηματικό επίπεδο, η εξωτερική μας ζωή ξεμπλοκάρεται κι αυτή.

Αν θέλετε εκτενέστερη περιγραφή και περισσότερες πληροφορίες για την Ανθοθεραπεία με ιάματα Μπαχ, υπάρχουν βιβλία στα ελληνικά, εκ των οποίων ένα πλήρες είναι αυτό του Φίλιπ Τσάνσελορ 'Εικονογραφημένη Ανθοθεραπεία με τα ιάματα του Δρ. Μπαχ'.

Για τη δοσολογία και άλλες συχνές ερωτήσεις κάντε κλικ εδώ.  

bach