Παραγγείλετε τηλεφωνικά: 211 111 0193

Τρόπος Ζωής
×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
Το καλαθι μου(Το καλάθι σας είναι άδειο.)
eshop gr

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε
για παραγγελία

Αναζήτηση γνώσης

bhosphroulina

newsletter
Facebook

Συχνές Ερωτήσεις

Ε: Πότε θ’ αρχίσω να βλέπω αποτελέσματα;

Α: Αυτό εξαρτάται από το πόσο βαθύ είναι αυτό που θέλετε να θεραπεύσετε. Αν είναι κάτι που σας απασχολεί για μήνες, τότε θα χρειαστούν μερικές εβδομάδες για να αρχίσουν τα Μπαχ να λειτουργούν. Αν είναι κάτι πιο επιφανειακό, μπορεί να δείτε αποτελέσματα σε λίγες μέρες ή ακόμα και αμέσως. Πάντως σε κάθε περίπτωση, αν δεν δείτε κάποια αποτελέσματα σε δύο εβδομάδες, τότε μάλλον διαλέξατε ιάματα που δεν είναι για την περίπτωσή σας. Τα Μπαχ πάντα λειτουργούν, αρκεί να διαλέξουμε τα σωστά. Αν έχετε αμφιβολίες, μπορείτε να συμβουλευτείτε κάποιον που εξασκεί αυτή τη θεραπευτική μέθοδο.

Ε: Έχουν παρενέργειες ή αλληλεπιδράσεις με άλλα φάρμακα;

Α: Τα ιάματα Μπαχ δεν έχουν καμία παρενέργεια ή αλληλεπίδραση με άλλα φάρμακα και είναι απολύτως ασφαλή για όλους. Ακόμα και σε υπέρβαση της δοσολογίας δεν υπάρχει κανένας φόβος.

Ο Έντουαρντ Μπαχ, εμπνευστής των ανθοϊαμάτων έλεγε ότι η λειτουργία τους συνίσταται στο να ανυψώνουν τους κραδασμούς μας, να ανοίγουν  τα κανάλια μας για την υποδοχή  του Πνευματικού μας Εαυτού και να πλημμυρίζουν τη φύση μας με τη συγκεκριμένη αρετή που έχουμε ανάγκη. Η ενεργειακή συχνότητα του κάθε φυτού, συντονίζει την αντίστοιχη διαταραγμένη δόνηση της προσωπικότητάς μας, και  επιδρώντας ήπια την μεταλλάσει σε ευεργετική για την ψυχή μας συχνότητα.  Η λίστα που ακολουθεί, δίνει βασικές πληροφορίες για κάθε ένα από τα 38 ιάματα, ώστε να μπορεί κανείς να επιλέξει και από μόνος του τι του ταιριάζει. Επίσης  συμπεριλαμβάνεται το Rescue Remedy, ένα σύνθετο ίαμα  από 5 ιάματα, κατάλληλο για έκτακτες καταστάσεις, σοκ, πόνου, φόβου ή απώλειας συνείδησης. Είναι από αυτά που είναι καλό να υπάρχουν πάντα στο φαρμακείο μας.  Οι πληροφορίες είναι από αντίστοιχο σεμινάριο της Μαρίνας Αγγελή, ολιστικής ιατρού και ψυχιάτρου, με μακρόχρονη εμπειρία στην εφαρμογή των Ιαμάτων.

sixnes-erotiseis