Παραγγείλετε τηλεφωνικά: 211 111 0193

Τρόπος Ζωής
×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
Το καλαθι μου(Το καλάθι σας είναι άδειο.)
eshop gr

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε
για παραγγελία

Αναζήτηση γνώσης

bhosphroulina

newsletter
Facebook

Τρόποι χρήσης

Ο πρώτος είναι, αφού έχετε επιλέξει τα ιάματα που θέλετε, τα αγοράζετε αδιάλυτα ΑΝΘΟΪΑΜΑΤΑ και να πίνετε από τα μπουκαλάκια 4 σταγόνες κάτω από τη γλώσσα, μίνιμουμ 4 φορές τη μέρα. Αυτός ο τρόπος είναι πολυέξοδος και λιγότερο πρακτικός, ειδικά στην περίπτωση που έχετε επιλέξει αρκετά ιάματα.

Εναλλακτικά μπορείτε να φτιάξετε ένα μίγμα με όσα ιάματα έχετε επιλέξει (μάξιμουμ 7 ιάματα). Θα τα αναμίξετε σε ένα μπουκαλάκι των 30ml με σταγονόμετρο, μέσα σε νερό με λίγο brandy ή άλλο αλκοόλ για συντήρηση.

Έτσι ενώ μπορεί να έχετε επιλέξει πολλά ιάματα, έχετε μόνο ένα μπουκαλάκι απ’ το οποίο θα πίνετε (αυτό δεν αλλάζει τίποτε στην θεραπευτική δράση τους). Αυτή η δεύτερη μέθοδος είναι καλύτερη για μια μακροχρόνια θεραπεία και φυσικά πιο οικονομική. Αν θέλετε να πάρετε κάποιο ίαμα μόνο για λίγες μέρες, μπορείτε να αγοράσετε το αδιάλυτο μπουκαλάκι και να ρίξετε 2 σταγόνες απ’αυτό (εκτός από την περίπτωση του Rescue Remedy, από το οποίο χρειάζονται 4 σταγόνες) σε ένα ποτήρι νερό ή χυμό και να το πίνετε γουλιά γουλιά καθόλη τη διάρκεια της μέρας.

tropoi-xrisis