Παραγγείλετε τηλεφωνικά: 211 111 0193

Τρόπος Ζωής
×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
Το καλαθι μου(Το καλάθι σας είναι άδειο.)
eshop gr

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε
για παραγγελία

Αναζήτηση γνώσης

bhosphroulina

newsletter
Facebook

Ολιστική Ιατρική

Νευροανάδραση

H Νευροανάδραση είναι μιά στρατηγική μάθησης, η οποία καθιστά το άτομο ικανό να μεταβάλλει την εγκεφαλική του δραστηριότητα.

Περισσότερα...

Πονοκέφαλος - Ημικρανίες

Ανάμεσα στις πιθανές αιτίες ημικρανιών είναι: υπερβολικό πρήξιμο αίματος, ελαττωμένη ροή αίματος στον εγκέφαλο και αυξημένη φλεγμονώδης απόκριση.

Περισσότερα...

Ηρεμιστικά και φυσικές εναλλακτικές λύσεις

Eκατομμύρια άτομα, το μεγαλύτερο μέρος από αυτά είναι γυναίκες παίρνουν ηρεμιστικά και άλλα φάρμακα για την μεταβολή της διάθεσής τους χωρίς καλά-καλά να γνωρίζουν τί είναι αυτά τα φάρμακα ή γιατί τα παίρνουν.

Περισσότερα...

Αυτοθεραπεία

Η σπουδαιότερη θεραπευτική ανακάλυψη που έγινε ποτέ δεν ήταν οι δήθεν "θεραπευτικές" ιδιότητες των φυτών και των φαρμάκων, αλλά η θεραπευτική δύναμη ενός ζωντανού οργανισμού.

Περισσότερα...

Παραδείγµατα θεραπειών µε την οµοιοπαθητική

Επειδή η µεγαλύτερη ευαισθησία µας σχετίζεται µε τα παιδιά, µε την θεραπεία των παιδιών από διάφορες ασθένειες, είναι προφανές ότι οι θεραπείες των παιδιών παρουσιάζουν µεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Περισσότερα...

Ολιστική θεραπευτική αισθητικών προβλημάτων

Η εμφάνιση του προσώπου και του σώματος είναι ένα σπούδαίο θέμα αισθητικής, κοινωνικών σχέσεων και υγείας. Η μορφή εκφράζει πάντοτε τη λειτουργικότητα ενός συστήματος.

Περισσότερα...

Εναλλακτική ιατρική για αθλητές

Ένας και ολοένα αυξανόμενος διεθνώς αριθμός αθλητών χρησιμοποιεί φυσικά θεραπευτικά μέσα και κυρίως ομοιοπαθητικά σκευάσματα.

Περισσότερα...

Συμπληρώματα ενάντια στην κατάθλιψη

Το Λουλούδι του Πάθους (Passion Flower) έχει αποκτήσει µια φήµη για την κατευναστική επίδραση επί του κεντρικού νευρικού συστήµατος αυξάνοντας τα επίπεδα του GABA νευροδιαβιβαστή.

Περισσότερα...

Ηρεμιστικά

Eκατοµµύρια άτοµα, το µεγαλύτερο µέρος από αυτά είναι γυναίκες παίρνουν ηρεµιστικά και άλλα φάρµακα για την µεταβολή της διάθεσης χωρίς καλά - καλά να γνωρίζουν τί είναι αυτά τα φάρµακα ή γιατί τα παίρνουν.

Περισσότερα...

Βιομαγνητική Θεραπεία

Είναι δίχως αμφιβολία μια ενδιαφέρουσα θεραπευτική μέθοδος και εντάσσεται στις ήπιες εναλλακτικές και συμπληρωματικές θεραπείες. Και όταν λέμε βιομαγνητική θεραπεία εννοούμε τη χρήση των μαγνητών ως θεραπευτικό μέσο. Φυσικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και προληπτικά.

Περισσότερα...